hvornår blev engangsdampe opfundet

De første engangs e-cigaretter blev opfundet i 2004 af Hon Lik, en kinesisk farmaceut. Han skabte enheden som en måde at hjælpe folk med at holde op med at ryge traditionelle cigaretter. Engangs e-cigaretterne var en succes i Kina og kom hurtigt til andre lande rundt om i verden.

De første engangs e-cigaretter var relativt simple enheder. De bestod af et batteri, en patron indeholdende nikotinvæske og et varmeelement. Når brugeren inhalerede, fordampede varmeelementet nikotinvæsken, som derefter blev inhaleret i lungerne.

Engangs e-cigaretter har udviklet sig markant, siden de først blev opfundet. De kommer nu i en bred vifte af former, størrelser og smagsvarianter. De har også mere avancerede funktioner, såsom justerbar luftstrøm og variabel spænding.

Engangs e-cigaretter er et populært valg for vapers, der ønsker en bekvem og overkommelig måde at nyde nikotin på. De er også en god mulighed for folk, der er nye til vaping og ønsker at prøve det uden at skulle investere i en dyrere enhed.

Her er nogle af de tidligste engangs e-cigaretter:

  • Joyetech eGo Disposable (2008)
  • Blu Cigs (2009)
  • Green Smoke (2009)
  • Vuse (2014)
  • Juul (2015)

I dag findes der hundredvis af forskellige engangs e-cigaretter på markedet. De kommer fra en række forskellige mærker, og de varierer i pris fra omkring $5 til $20.

Hvis du overvejer at prøve en engangs e-cigaret, er det vigtigt at gøre din research og vælge et produkt fra et velrenommeret mærke. Du bør også være opmærksom på de potentielle risici forbundet med vaping, såsom nikotinafhængighed og lungeskader.

Tilbage til blog