hvordan engangsdampe virker

Engangsdampe fungerer på samme måde som andre vapingapparater. De indeholder et batteri, en tank og en spole. Spolen er anbragt inde i tanken, som også indeholder vape juice, eller e-væske. Batteriet sender en strøm til spolen, opvarmer den og lader e-væsken fordampe, klar til indånding.

Når du trækker på engangsdampen, aktiverer batteriet spolen, og e-væsken fordamper. Dampen trækkes derefter ind i din mund og lunger. Mængden af ​​damp, du indånder, afhænger af, hvor hårdt du trækker på enheden.

Engangsdampe er designet til at blive brugt, indtil e-væsken løber tør, eller batteriet dør. Når enheden er tom, skal den bortskaffes korrekt.

Her er trinene til, hvordan engangsdampe virker:

  1. Brugeren inhalerer gennem mundstykket, hvilket aktiverer batteriet.
  2. Batteriet sender en strøm til spolen og varmer den op.
  3. Den opvarmede spole fordamper e-væsken inde i tanken.
  4. Dampen trækkes derefter ind i brugerens mund og lunger.
  5. Brugeren udånder dampen.

Engangsdampe holder typisk omkring 300 til 800 pust, afhængigt af mærke og model. Når enheden er tom, skal den bortskaffes korrekt.

Her er nogle tips til bortskaffelse af engangsdampe:

  • Smid ikke engangsdampe i skraldespanden. De indeholder batterier, der kan være skadelige for miljøet, hvis de ikke bortskaffes korrekt.
  • Se efter et lokalt genbrugsprogram, der accepterer elektronisk affald.
  • Hvis der ikke er noget genbrugsprogram i dit område, kan du kontakte dit lokale affaldshåndteringsfirma for bortskaffelsesinstruktioner.

Det er vigtigt at bortskaffe engangsdampe korrekt for at beskytte miljøet og forhindre, at de ved et uheld bliver indtaget af børn eller kæledyr.

Tilbage til blog